Homepage

 

Landen

 

Links

 

Onze Boxer Geesje

 

Je kunt ons een E-mail sturen!

 

Je kunt een bericht voor ons achterlaten in het Gastenboek

 

 

Ajax Amsterdam

 

Asurrie in Oceanie 2004
Free Web Counter
Columbia House Music

Laatste update 24 augustus : Laatste nieuws, de reis zit erop en we zijn weer in Nederland

De reis..
februari 2004 tot en met augustus 2004

- Life's a beach -

 

Astrid (as) en Erwin (urrie) zijn vanaf 5 februari 2004 tot en met 3 augustus 2004 een wereldreis aan het maken.

Waarom deze reis ?

Erwin is in 1992 een half jaar op Curacao geweest en heeft sinds die tijd samen met Astrid vele buitenlandse reizen gemaakt. Elk werelddeel is inmiddels bezocht, maar Oceanie en Zuid Amerika blijven aantrekkingskracht uitoefenen. Aangezien Zuid Amerika ook met korte vakanties makkelijk te bezoeken is hebben wij de keus gemaakt om voor 6 maanden naar Oceanie te gaan.

Reisschema

We beginnen rustig op Fiji, daarna door naar het Noorder en Zuidereiland van Nieuw Zeeland, waar we een minivan hebben gehuurd, dan naar Australie. Van Melbourne en Adelaide via Alice Springs, door naar Katherine, dan naar Broome, weer naar boven naar Darwin en dan richting Cairns. In Australie gaan we met een gehuurde 4wd enkele tracks rijden in de outback. Hierna vliegen we door naar Hawaii en eindigen in Californie, alvorens we weer naar Amsterdam vliegen.

Wie zijn wij ?
Astrid en Erwin vertrekken uit Amsterdam in februari 2004 om aan de reis naar Oceanie te beginnen. We zijn beiden in de 30 en willen niet wachten tot ons pensioen om weer eens een lange reis te maken. Astrid heeft ontslag genomen en Erwin vervanging geregeld voor zijn eigen bedrijf zodat met een goed gevoel gestart kan worden met het reizen.